Καραβάτου: Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε για το γάμο της Ηλιάκη!

23.11.2015
Όπως όλα δείχνουν και μαρτυρούν οι φίλοι και γνωστοί της Μαρίας Ηλιάκη, η παρουσιάστρια σύντομα θα παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο! Και μπορεί η ίδια μέχρι στιγμής να μην έχει καν μιλήσει για τη νέα της σχέση, όμως, τα σενάρια γάμου πλέον δίνουν και παίρνουν.

Ήταν πρώτη η Φαίη Σκορδά που "κάρφωσε" πριν λίγες μέρες τα... γαμήλια σχέδια της Μαρίας, όταν είχε πετάξει στον αέρα της εκπομπής ότι... παντρεύεται. Ωστόσο, έρχεται τώρα η κολλητή της, η Κατερίνα η Καραβάτου και όχι μόνο τη "δίνει" στεγνά, αλλά αποκαλυπτει και λεπτομέρειες για τον γάμο που έρχεται, με τον γοητευτικό επιχειρηματία, Νεκτάριο Γκαλίτη.

Η Όλγα Λαφαζάνη ρώτησε την Καραβάτου ως φίλη που είναι της Ηλιάκη, αν ίντως ισχύουν οι φήμες γάμου. Και τότε η έγκυος οικοδέσποινα της εκπομπής, «Στα Καλά Καθούμενα», έκανε την αποκάλυψη!

«Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ καλά και νομίζω ότι, άμα με ρωτάτε και μέχρι εκεί που μπορώ να πω, ότι πραγματικά αυτή η φορά είναι μία φορά που δεν είναι σαν τις άλλες. Μέχρι εκεί μπορώ να πω. Είναι πολύ χαρούμενη η Μαρία. Αλλά δεν είναι ότι θα γίνει τώρα τα Χριστούγεννα. Θα σας πω κάτι άλλο, συγγνώμη Μαρία. Θα έχει καλό καιρό και θα βολεύει κι εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Τώρα, αν αστειευόταν ή όχι, θα δείξει.