Τόρι Σπέλινγκ & σύζυγος: Ό,τι έγινε μεταξύ τους ήταν τελείως στημένο!

18.11.2015
Ριάλιτι αστέρες με όλη την ένοια της λέξης η πάλαι ποτέ ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν ξεπεράσει κάθε όριο με στόχο πάντα την τηλεθέαση. Όμως οι πιο πρόσφατες αποκάλυψεις σοκάρουν προκαλώντας μέγα σκάνδαλο!

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) και ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDerott) παντρεύτηκαν το 2006, έχουν μαζι τέσσερα παιδιά και τα δύο τελευταία χρόνια είχαν "ξεκατινιαστεί" πέρα από κάθε όριο μέσω της ριάλιτι εκπομπής τους -και με κάθε άλλο δυνατό τρόπο- όταν αποκαλύφθηκε ότι εκείνος την είχε τρελάνει στο κέρατο -μεταξύ άλλων. Τελικά, όμως, προκύπτει ότι όλα ήταν βάσει... σεναρίου.

Κλάμματα, βρισιές, υπερβολές, εξηγήσεις επί εξηγήσεων, κλινικές αποτοξίνωσης, χάπια... Τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αληθινά, υποστηρίζει η πρώην σύζυγος του ΜακΝτέρμοτ, Μέρι Τζον Εστάς (Mary Jo Eustace) σε κάποιο κεφάλαιο του βιβλίου της "Scared Wheatless" (βιβλίου μαγειρικής και απομνημονευμάτων μαζί!!!) που εξέδωσε, το οποίο όμως κεφάλαιο έχει παραληφθεί για ευνόητους λόγους.

"Δεν πρόκειται ποτέ να τη βρουν την 'πέτρα του σκανδάλου' όσο κι αν ψάξουν γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει", υποστηρίζει η γυναικα που στην ουσία "έστειλε" ο Ντιν όταν γνώρισε την Τόρι.

Όσο για την κλινική αποτοξίνωσης όπου είχε αναζητήσει θερεπεία για τον εθισμό του στο σεξ ο ΜακΝτέρμοτ;

"Δεν πήγε σε καμία κλινική. Στο εξοχικό τους στο Μαλιμπού ήταν και κρυβόταν χαλαρώνοντας", υποστηρίζει η πρώην και ανάβει φωτιές.

Ακόμη δεν έχουμε απάντηση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους αλλά... την περιμένουμε