Ναταλία Γερμανού: «Υπάρχει περίπτωση να παντρευτώ» [vds]

16.11.2015
Καλεσμένη ήταν σήμερα η Ναταλία Γερμανού στο «Πρωινό» και παρά το γεγονός ότι αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για την προσωπική της ζωή, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί στο -όχι και τόσο μακρινό- μέλλον και να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

«Υπάρχει περίπτωση να παντρευτώ είτε κοντά είτε μακριά. Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά ας το κρατήσουμε εκεί», είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια και μετά έκανε έναν απολογισμό για το πώς χειριζόταν την προσωπική ζωή τα προηγούμενα χρόνια:

«Αυτό που είναι κακό και δεν ευθύνεστε ούτε εσείς ούτε οι εκπομπές, είναι πως τα τελευταία χρόνια είχα κάνει απολύτως δημόσια την ιδιωτική μου ζωή, με αποτέλεσμα και εσείς να έχετε δικαίωμα να την σχολιάζετε. Αυτό είναι κάτι για το οποίο φέρω την απόλυτη ευθύνη εγώ. Έχω αλλάξει απολύτως γνώμη. Οι άνθρωποι πιστεύω ότι αλλάζουνε και μεγαλώνοντας αλλάζουνε πάρα πολλές πεποιθήσεις για την ζωή τους, είτε αυτό έχει να κάνει με το πώς βλέπουν τα επαγγελματικά τους ή τις φιλίες τους. Άφησα τον εαυτό μου να εκτεθεί λίγο περισσότερο, από όσο κανονικά εγώ σαν άνθρωπος ήμουν διατεθειμένη να εκτεθώ. Το άφησα λίγο να παρασυρθεί. Δεν έδινα σημασία και παρασυρόμουν από τον ενθουσιασμό του ανθρώπου που ήταν δίπλα μου, που έλεγε "τι ωραία, τι χαρά… να ένας φωτογράφος, γιούπι". Και ξέρεις άφηνα τον εαυτό μου να με παρασύρει αυτό το γιούπι».

Σε ερώτηση εάν άφηνε αιχμές για τον πρώην της, Μάνο Ιωάννου η Ναταλία ήταν ξεκάθαρη:

«Δεν ήταν καμία αιχμή για κάποιον συγκεκριμένο. Είπα του εκάστοτε συντρόφου. Κανένας άνθρωπος δεν ευθύνεται ποτέ όταν είναι η επιλογή σου. Όλη η έκβαση της κατάστασης, η ευθύνη είναι δική σου που επιλέγεις και όχι αυτουνού που επιλέχθηκε. Αφήνοντας άθελα μου κάποια πράγματα να γίνονται πολύ δημόσια, έδινα τροφή για να είμαι λίγο παραπάνω κρεμασμένη στα περίπτερα αν θέλεις, από όσο θα ήθελα. Δεν πρόκειται να απαντήσω ποτέ ξανά σε παρόμοιες ερωτήσεις, γιατί είμαι τελείως αλλού σαν άνθρωπος. Είναι πέραν των δυνάμεων μου να μπω σε αυτή την διαδικασία».

Εξέφρασε δε την επιθυμία της να υιοθετήσει στο προσεχές μέλλον ένα παιδάκι, το οποίο δεν είναι απαραίτητο να είναι Ελληνάκι, ενώ αποκάλυψε πως κάποια στιγμή θα αποσυρθεί από την τηλεόραση.

«Πήγα πρόσφατα στον πατέρα Αντώνιο στην Κιβωτό του Κόσμου, και επειδή εκεί είδα διάφορα πλασματάκια, για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι επειδή τα μωράκια είναι του θεού, δεν έχει σημασία αν έχουν σοκολατί χρώμα, αν είναι αφρικανάκια ή κινεζάκια... Το μωρό που θα υιοθετήσω δεν είναι απαραίτητα να είναι Ελληνάκι. Είμαι πρόθυμη να υϊοθετήσω παιδάκι από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι χρονοβόρο αλλά εφικτό! Θα το κάνω! Είμαι αποφασισμένη γιατί τα χρόνια περνάνε. Θα κάνω τηλεόραση για λίγα χρόνια ακόμη, αλλά όχι για πολλά. Κάποια στιγμή φαντάζομαι την ζωή μου να την αφιερώσω σε δυο ανθρώπους, στον σύντροφο μου και σε ένα μωρό, να έχω ένα σπίτι που δεν με νοιάζει να είναι μεγάλο αρκεί να είναι κοντά στη θάλασσα, και να γράφω τα βιβλία μου. Αυτό! Θα μπορούσα να το κάνω και μόνη μου, αλλά νομίζω ότι είναι ωραίο για ένα μωράκι να μεγαλώσει έχοντας δυο ανθρώπους».