Ζαχαρέα: Συγκλονίζει με την on-camera εξομολόγηση για την αποβολή της [vds]

16.11.2015
Σήμερα το πρωί η εκπομπή «Καλημερούδια» έκανε ένα αφιέρωμα γεμάτο αναμνήσεις για τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής παρέα με τον Γιώργο Καπουτζίδη και έκαναν μια συγκινητική αναδρομή στα προγράμματα που αγαπήσαμε αυτά τα 25 χρόνια.

Μεταξύ όσων μίλησαν στην κάμερα για τις καταπληκτικές εμπειρίες που έζησαν τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, ήταν και η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία αφηγήθηκε την πιο απίστευτη ιστορία. Ιστορία που έλαβε χώρα το βράδυ που πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έχει σχέση με μια αποβολή και μια εγκυμοσύνη.

Διαβάστε τι διηγήθηκε στην κάμερα:

%PHOTO1%

Η δημοσιογράφος για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως τότε ήταν έγκυος τον γιο της, μετά από μια αποβολή, και είχε αποφασίσει να μην το πει σε κανέναν. Έτσι όταν την κάλεσαν για να καλύψει το ρεπορτάζ μη θέλοντας να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της βρέθηκε να είναι 3 μέρες όρθια προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της δουλειάς. Ευχυχώς όλα πήγαν καλά και έτσι γεννηθηκε ο γιος της,υγειής μετά από λίγο καιρό.