Τσιμτσιλή: Κι, όμως, δεν είναι όλα ρόδινα στο γάμο της!

16.11.2015
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι – όπως πάντα δηλαδή – η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η παρουσιάστρια μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε και για το γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

Η Σταματίνα με κάθε ευκαιρία τονίζει πόσο ερωτευμένη κι ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του συζύγου της. Όμως, αυτή τη φορά αποκαλύπτει ότι μετά από πέντε χρόνια και δύο παιδιά, δεν είναι πάντα όλα ρόδινα στο γάμο της. Και εντάσεις υπάρχουν και καβγάδες και διαφωνίες.



«Εντάσεις υπάρχουν, αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχει σεβασμός και αγάπη και αυτές οι εντάσεις δεν παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Συνήθως εγώ δεν ελέγχω τον αυθορμητισμό μου, ενώ ο Θέμης έχει μάθει μέσα από τη δουλειά του να είναι ψύχραιμος. Υπάρχουν και κάποιες στιγμές έντασης και μεγάλου θυμού, αλλά όταν η αγάπη και ο σεβασμός κυριαρχούν, τα ξεπερνάς, δεν δίνεις λάθος διαστάσεις. Το μυστικό είναι να μην αφήνεις να ξεφεύγουν τα πράγματα για χαζούς και ανούσιους λόγους», εξηγεί στην εφημερίδα Real.

Και παραδέχεται ότι εκείνη υποχωρεί πρώτη στους καβγάδες, ενώ μετά τον ερχομό των παιδιών, η ίδια έχει αρχίσει να ελέγχει περισσότερο τα συναισθήματα της.