Σάλος από δημοσίευμα που θέλει τον Τσάρλι Σιν θύμα του AIDS

05.11.2015
Τις τελευταίες ώρες, η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός πάσχει από τη σοβαρή αυτή ασθένεια κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ ακόμη επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση δεν υπάρχει.

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από την είδηση ότι ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) πάσχει από AIDS και μάλιστα εδώ και καιρό ενώ προσπαθεί να κρατήσει κρυφή τη διάγνωση της υγείας του εδώ και δυο χρόνια.

Το RararOnline είναι το πρώτο σάι που δημοσιεύει την εν λόγω πληροφορία χωρίς όμως να αναφέρει όνομα συγκεκριμένο. Περιγράφει την ιστορία διάσημου ηθοποιοιύ που έχει νοσήσει και περιγράφει το προφίλ του, φωτογραφίζοντας κατά πάσα πιθανότητα τον γιο του Μάρτι Σιν, όμως χωρίς να τον κατονομάζει τελικά.

Γνωστός για την έξαλλη και ταραχώδη ερωτική του ζωή με πόρνες και one night stand, ο Τσάρλι Σιν έχει παραδεχθεί μεταξύ άλλων πως έκανε χρήση ενέσιμων ναρκωτικών κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης.

"Αυτό που φοβάται περισσότερο είναι ότι δεν θα τον θυμούνται ως σπουδαίο ηθοποιό, αλλά ως κάποιον που κόλλησε αυτή την ασθένεια", τονίζει πηγή από το περιβάλλον του, τονίζοντας ότι ο Τσάρλι "βασανίζεται από τη σκέψη ότι η καλλιτεχνική ιδιοφυΐα του θα ξεχαστεί".

Λέγεται ότι ο ίδιος έχει ανακοινώσει την είδηση στους δικούς του ανθρώπους όμως δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπήσει την κοινή γνωμή ακόμη .

Μπορεί να μην έχουμε επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση από τον ίδιο τον Σιν, και την περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον, όμως η αλήθεια είναι ότι πάει καιρός που δεν έχουμε ακούσει νέα του. Και ακούγαμε συχνά πυκνά...