Ο Κοργιαλάς αποκαλύπτει την τωρινή σχέση του με την Ευρυδίκη

20.10.2015
Καλεσμένος στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος υπήρξε λαλίστατος και για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Ευρυδίκη.

Ο Κοργιαλάς που αμέσως μετά το διαζύγιό του εμφανίστηκε με νέα σύντροφο, τόνισε στην Τατιάνα πως το διάστημα αυτό η σχέση του με την Ευρυδίκη είναι παγωμένη:

«Είναι ένας άνθρωπος που πέρασα πάρα πολλά χρόνια μαζί του. Εκατό τοις εκατό σου το λέω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Σίγουρα δεν μιλάμε αυτό το διάστημα, κανείς δεν έχει όρεξη να μιλήσει στον άλλον, αλλά σου υπογράφω πως πολύ σύντομα, όπως είμαι τώρα με την Δήμητρα,(την πρώτη του γυναίκα) θα είμαι και με την Ευρυδίκη.

Δεν μιλάμε, γιατί δεν είναι καλό να μιλάμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάμε τώρα. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι είναι καλό να μένει λίγο χωριστά για να δει τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει, να κάνει μία άλλη σχέση, να προχωρήσει μπροστά, και μετά αν θέλει να ξαναβρεθεί μαζί. Πρέπει να του δίνεις χώρο του άλλου να προχωρήσει μπροστά. Πρέπει να το κάνεις αυτό.»



Κι αν νομίζεις πως αυτή η παγωμάρα στις σχέσεις με την Ευρυδίκη δεν έχει κοστίσει στον Κοργιαλά, κάνεις λάθος:

«Είναι δύσκολο γιατί θες να είσαι εκεί. Κάτι σε τσιτώνει και θες να τον πάρεις τηλέφωνο ή να κάνεις κάτι άλλο , ο, τιδήποτε. Πρέπει όμως να του δώσεις χρόνο. Αν τον αγαπάς τον άλλον πρέπει να του δώσεις το δικαίωμα να προχωρήσει μπροστά. Και τώρα να πάρω την Ευρυδίκη θα μου απαντήσει θα μιλήσουμε και τα λοιπά, νομίζω πως πρέπει να τον αφήσεις τον άλλο να αναπνεύσει, να κάνει ένα βήμα μπροστά στη ζωή τουελεύθερος.»



Όσο για την τωρινή σύντροφό του Φωτεινή Ψυχίδου, ο Κοργιαλάς αποκάλυψε πως η Φωτεινή φωτίζει τη ζωή του, ωστόσο αποκάλυψε και τις δυσκολίες που έχει η σχέση τους:


«Η Φωτεινή είναι ένας άνθρωπος που χρειάζομαι για να επιπλεύσω στον αφρό. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος και με βοηθάει πολύ. Η Φωτεινή είναι ο άνθρωπος που φωτίζει τη ζωή μου. Όταν είναι το ντεσιμπέλ στο 160, παίρνω την τσαντούλα μου, βάζω το τσιγάρο στο στόμα και της λέω πως πάω να πιώ ένα τσίπουρο και έρχομαι. Σε μισή ώρα ξαναγυρνάω, ακούω φασαρία, ξαναφεύγω και κάνω πάλι το ίδιο. Σε άλλο μαγαζί, τσιπουράκι, εφημερίδα και τα λοιπά».