Ο Βιν Ντίζελ "ξέμπαρκος" στον καναπέ έλληνα ηθοποιού

20.10.2015
Όπως φαίνεται, ο διάσημος ηθοποιός γνώρισε την ελληνική φιλοξενία μέσω ενός συμπατριώτη μας που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Ή... θα μπορούσες να το πεις κι έτσι!

Πάλι στο προσκήνιο ο Βιν Ντίζελ (Vin Diesel), λίγο καιρό μετά το "σκανδαλάκι" που ξέσπασε με φωτογραφίες όπου τον έδειχναν λιγότερο γυμνασμένο από ό,τι είναι -για να το θέσουμε όσο πιο ευγενικά μπορούμε. Αυτή τη φορά όμως, τον "ξεμπροστιάζει" ένας "δικός μας".

Συνεντεύξεις επί συνεντέυξεων δίνει αυτό τον καιρό ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Αμερική προσπαθώντας να κάνει εκεί την καριέρα του.

Ανάμεσα στα διάφορα που είπε στο περιοδικό "Εγώ", λοιπόν, παραδέχτηκε ότι έχει ξεφύγει ως προς τα έξοδα και τη διασκέδαση πολλές φορές, ενώ δεν δίστασε να περιγράψει ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ντίζελ, σε ένα γενικότερο πλαίσιο "έχουμε ξεφύγει".

"Εγώ είμαι ενθουσιώδης ως άνθρωπος και έχω πολλούς φίλους. Έχει τύχει να δω στο σπίτι μου τον Vin Diesel, ξημερώματα στον καναπέ. Τον ρώτησα 'πότε ήρθες;' και μου απάντησε 'ήμουν με κάτι γκόμενες και ήρθα αργά'. Εγώ ήμουν σε άλλο σημείο του σπιτιού και δεν τον είχα προσέξει. Για πάρτι είναι λίγο τρελά, λίγο σουρεάλ".

Τώρα βέβαια, καθώς δεν διευκρινίζει ακριβώς τον χρόνο για τον οποίο μιλά, ευχόμαστε μόνο να μην έχει διαβάσει τη συνέντευξή του η από το 2007 σύντροφος του Βιν, Παλόμα Χιμένεθ γιατί δεν νομίζουμε ότι θα την εκτιμήσει ιδιαιτέρως. Και δεν θα έχει άδικο...