Η Παπαρίζου χωρίς ρετούς αποστομώνει τους επικριτές της

13.10.2015
Η αλήθεια είναι ότι η Έλενα Παπαρίζου κατά καιρούς έχει ακούσει τα σχολιανά της για τις αυξομειώσεις του βάρους της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που ήταν ανέκαθεν μακριά από τα αποστεωμένα πρότυπα, ένιωθε το ίδιο άνετα είτε με λίγα είτε με παραπάνω κιλά.

Ωστόσο, δεν ένιωθαν το ίδιο... άνετα οι διάφοροι επικριτές της, που έσταζαν χολή, όταν η Παπαρίζου έπαιρνε λίγα κιλά παραπάνω. Και στα κακεντρεχή σχόλια, η τραγουδίστρια πάντα έκλεινε τα αυτιά της.

Η Παπαρίζου, η οποία διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, τόσο σε προσωπικό επίπεδο (παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο) όσο και σε επαγγελματικό (συμμετέχει στο μιούζικαλ Nine) βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης κι "έκλεψε" τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Με διακριτικό μακιγιάζ και ντυμένη casual, η Έλενα έμοιαζε σα μικρό κοριτσάκι. Δε σταματούσε να μοιράζει χαμόγελα, και να αστειεύεται με τις υπόλοιπες κυρίες του θιάσου, αποδεικνύοντας ότι όλες τους έχουν δέσει.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν η κουβέντα πήγε στους επικριτές της και τα όσα κατά καιρούς σχολιάζουν για το βάρος της.



«Είναι κάτι με το οποίο η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι. Νομίζω ότι δεν είναι η δουλειά μου να ασχολούμαι με αυτό το πράγμα. Και κάθε φορά που επαναλαμβάνεται, με έχει κουράσει λίγο», είπε.