Η Μπέλα Χαντίντ και η άγνωστη μάχη της με σοβαρή ασθένεια

09.10.2015
Η μητέρα της διάσημης καλλονής αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα που έχει η ίδια, η κόρη της αλλά και ο γιος της σε μια πολύ φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα.

Η Μπέλα Χαντίντ (Bella Hadid), όπως και ο μικρός αδελφός της, Ανουάρ (Anwar) παλεύουν χρόνια με τη νόσο του Λάιμ (Lyme Disease), όπως και η μητέρα τους, Γιολάντα Φόστερ (Yolanda Foster), η οποία έκανε και την αποκάλυψη δημοσίως.

Διάσημο μοντέλο στην εποχή της και πιο πρόσφατα πρωταγωνίστρια των "Real Housewives" η Φόστερ διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2012. Χθες, στο πλαίσιο της βράβευσής της στο Global Lyme Alliance Gala που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, η 51χρονη Γιολάντα αποκάλυψε ότι μαζί με εκείνη, την ίδια χρονιά διαγνώστηκαν με την ίδια ασθένεια και τα δυο μικρότερα παιδιά της, η Μπέλα και ο Ανουάρ, οι οποίοι τη συνόδεψαν εκείνη τη μεγάλη βραδιά.

Μαζί τους και η μεγαλύτερη -και λίγο πιο διάσημη- Τζίτζι.

Για την ιστορία, η Νόσος του Λάιμ (Lyme Disease), ή αλλιώς Βορρελίωση, στην ουσία είναι μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdofreri, το οποίο με τη σειρά του μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από τσιμπούρι Ixodes ricinus -για να χρησιμοποιήσουμε τους ακριβείς όρους που βρίσκουμε στην εγκυκλοπαίδεια και πολύ πρόσφατα τη γνωρίσαμε από την περιπέτεια που πέρασε η Άβριλ Λαβίν (κάτω)