Πάθαμε πλάκα: "Φέτες" ο Παντελίδης! [photo]

05.10.2015
Ο Παντελής Παντελίδης μπήκε στη ζωή μας μέσα από το youtube και σύντομα κατάφερε να "κατακτήσει" και τις πίστες. Ο πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού τα παράτησε όλα, όταν έκλεισε να εμφανισθεί στο σχήμα με τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα.

Ο Παντελίδης έκανε το μπαμ τόσο με τον τρόπο που μας συστήθηκε, όσο και με την ομοιότητα που είχε η φωνή του με εκείνη του Νότη Σφακιανάκη. Από άποψη εμφάνισης, έχουμε δει και πιο... σέξι αγόρια. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο αοιδός έχει προσθέσει κιλά στη σιλουέτα του, και δεν ξέρουμε αν σε αυτό φταίει και η παρέα που κάνει με τον... Αντώνη Ρέμο!

Ωστόσο, ο Παντελίδης δεν ήταν πάντα με παραπάνω κιλά. Υπήρξε αδύνατος και μάλιστα διέθετε και κοιλιακούς... φέτες! Και απόδειξη είναι μία φωτογραφία από το παρελθόν που ανέβασε στα social media. Σε ηλικία 20 χρόνων, αμούστακο αγόρι, αν και χειμώνας, ποζάρει ημίγυμνος μπροστά στο τζάκι, ενώ στη λεζάντα εξηγεί ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στον Ωροπό. Αν και σκοτεινή (ένα φλας δεν έβαλαν) μπορούμε να διακρίνουμε τη λυγερή κορμοστασιά του.