Νέος έρωτας για τη Ναταλία Γερμανού!

30.09.2015
Σχεδόν έναν χρόνο μετά το χωρισμό της με τον Μάνο Ιωάννου και η Ναταλία Γερμανού είναι και πάλι ερωτευμένη. Η παρουσιάστρια το παραδεχεται και μάλιστα τονίζει με νόημα ότι έχει πια τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή της!

"Δεν θα πω με ποιον είμαι γιατί έχουμε πει πολλές φορές ότι “όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι”. Για μένα αυτήν τη στιγμή η καθημερινότητά μου είναι σχεδόν 12 ώρες δουλειάς, κάτι που το απολαμβάνω πολύ και όταν θέλω να χαμογελάσω και να νιώσω καλά το έχω... Σου φτάνει;" είναι η απάντηση της στην ερώτηση σε τι φάση βρίσκεται ερωτικά.

Ενώ σιωπά όταν τη ρωτάνε αν είναι ερωτευμένη.

Ωστόσο, προσθέτει με ειλικρίνεια:

"Το έχω απολαύσει με ψυχή και με καρδιά και με σώμα και με εγκέφαλο και με ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου και τους λάτρεψα και με λάτρεψαν. Το έχω απολαύσει, το απολαμβάνω και θα το απολαύσω σίγουρα και στο μέλλον. Εδώ και έναν χρόνο έχω πια τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή μου".

Η Γερμανού μίλησε και για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα και το γεγονός ότι φέτος έχει απέναντι την Ελένη Μενεγάκη. "Για να το θέσουμε σωστά, εμείς πήγαμε απέναντι στην Ελένη!" λέει.

Οι περισσότεροι φοβούνται... Εσύ πάλι έχεις ένα κοινό που σε αγαπάει και σε ακολουθεί και μπορεί να το περνάς λίγο στο ντούκου...

"Σαφώς και δεν το περνάω στο ντούκου, θα ήταν αστείο να το πω αυτό. Όταν μου είπαν από το «Ε» ότι του χρόνου θα κάνεις αυτό, δεν με ρώτησαν αλλά μου το ανακοίνωσαν. Αν τους έλεγα, «αποκλείεται, δεν το κάνω», δεν θα μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο! Η πρώτη μου, λοιπόν, αντίδραση ήταν να τους πω ότι τα τελευταία χρόνια, σαν ρεύμα κόσμου, ανήκει στην Ελένη. Και μου είπαν ότι το ξέρουν αλλά πιστεύουν αρκετά σ’ εμένα, δεν με αξιοποιούν αρκετά με μία φορά την εβδομάδα σε βραδινή εκπομπή και θέλουν να με δοκιμάσουν. Και είπα «ποτέ δεν λέμε “όχι” σε μια δοκιμή"