Συνατσάκη: Τα εντυπωσιακά πόδια και οι αποκαλύψεις για τον γάμο της [photos]

23.09.2015
Σε μια καλή φάση βρίσκεται η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της αυτή την περίοδο. Η Μαίρη έχει αφοσιωθεί πλήρως στην προετοιμασία της νέας απογευματινής εκπομπής, που θα συμπαρουσιάζει με τον κολλητό της φίλο, Δημήτρη Ουγγαρέζο στον ΑΝΤ1.

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως στην προσωπική της ζωή, μετά το τέλος της σχέσης της με τον μουσικό Μύρωνα Στρατή; Βρίσκεται ήδη σε επόμενη σχέση; Θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια; Έχουν δόση αλήθειας τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ερωτευμένη με ηθοποιό;

Η παρουσιάστρια απάντησε σε συνέντευξή της στο ΟΚ, όπου φωτογραφήθηκε δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της:

Μαίρη μετά τον χωρισμό σου από τον Μύρωνα Στρατή, ελάχιστοι έχουν αναρωτηθεί αν υπάρχει νέος έρωτας στη ζωή σου.

«Ευχαριστώ όλους όσοι δεν είχαν αναρωτηθεί, γιατί δεν είμαι έτσι και αλλιώς άνθρωπος που του αρέσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Και με τον Μύρωνα όταν ήμασταν, το μάθατε εννιά μήνες, αφότου τα φτιάξαμε».

Μπορεί να έκανες δηλαδή μια σχέση και να μην το μάθαμε ποτέ;

«Ναι»

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήσουν μόνη σου;

«Ε, δεν έχω μονάσει. (γέλια)»

Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;

«Δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο».

Σκέφτηκες ποτέ σοβαρά τον γάμο;

«Όχι. Ζούσα σαν παντρεμένη για τριάμιση χρόνια με τον Μύρωνα, αλλά δεν είχαμε κάνει ποτέ σχέδια γάμου. Μου αρέσει πολύ η σκέψη να δημιουργήσω κάποτε τη δική μου οικογένεια, και αυτό το κάποτε δεν θα είναι πολύ μακρινό. Ιδανικά θα ήθελα σε δυο με τρία χρόνια, όταν θα είμαι 33, να γίνω μητέρα».