Για γέλια: Δες τον Ράιαν Ρέινολντς να βγαίνει νοκ άουτ από μια... κούνια [vds]

23.09.2015
Ε αυτό δεν το περιμέναμε από έναν άντρα σαν αυτό τον διάσημο ηθοποιό και φρέσκο πατερούλη!! Να τον "κερδίζει" στα... σημεία μια παιδική κούνια;;; Απογοηγευτήκαμε. Αλλά γελάσαμε πολύ!

Ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και το περιοδικό GQ δημιούργησαν ένα σκετσάκι στο οποίο εκείνος προσπαθεί να συναρμολογήσει μια κούνια από τα γνωστά καταστήματα ΙΚΕΑ και γίνεται... το έλα να δεις!!!

Πήρε λοιπόν μια κούνια ο Ράιαν και κάθισε να τη συναρμολογήσει. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά τηλεφώνησε ζητώντας βοήθεια, την οποία όμως δεν πήρε και ως καλό παλικάρι... βρήκε άλλο μονοπάτι! Δεν φαντάζεσαι τι έκανε...

Πάντως, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, με τόσο λεπτομερείς οδηγίες που δίνονται τα προϊόντα του ΙΚΕΑ, ακόμη και τόσα πολλά που είναι τα κομμάτια τους, δεν μπορεί... έπρεπε να το είχε καταφέρει!!! Πάντως, το "γκελ" το έκανε, που προφανώς ήταν και το ζητούμενο.

Όσο για τα υπόλοιπα; Ο Ρέινολντς είναι ο απόλυτος χαζομπαμπάς για τη μοναχοκόρη του, Τζέιμς και για χάρη της διέκοψε με τον επί πολλά χρόνια κολλητό του, όταν έμαθε ότι επιχείρησε να πουλήσει στον Τύπο φωτογραφίες της μικρής. Και καλά εκανε!!!!

Αυτή είναι η εικόνα που ο ίδιος ο Ράιαν και η γυναίκα του, Μπλέικ Λάιβλι επέλεξαν να "δείξουν" στον κόσμο