Λάιβλι & Ρέινολντς: Η έσχατη προδοσία με θύμα την κόρη τους

22.09.2015
Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πως τερμάτισε φιλία 25 χρόνων με έναν από τους κολλητούς του μετά από απίστευτη προδοσία που διέπαραξε εκείνος εις βάρος της μονάκριβής του κορούλας

Ο κολλητός του Ρέινολντς προσπάθησε να πουλήσει φωτογραφίες της εννέα μηνών κορούλας του, Τζέιμς.

Ένα άτομο που ξέρω όλη μου τη ζωή, από τους πιο κοντινούς μου φίλους με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί, πωλούσε φωτογραφίες της μικρής μου. Ευτυχώς το ανακάλυψα κι αυτό είναι καλό. Πέρασα όμως δύσκολα, ήμουν στη μαυρίλα για εβδομάδες. Κάποιος που ξέρω καλά, που υπήρξε ένας από τους πιο στενούς μου φίλους για 25 ολόκληρα χρόνια. Ήταν σαν θάνατος. Είναι από αυτά τα οδυνηρά γεγονότα που που σε διαλύουν" είπε ο Ράιαν μιλώντας στο GQ.

Ο 38χρονος είπε επίσης πως όταν αυτός και η 28χρονη συζυγός του Μπλέικ Λάιβλι ανακάλυψαν πως προσπαθούσε να πουλήσει τις φωτογραφίες, ανέλαβαν δράση κατευθείαν.

Είχαμε μια εξαιρετικά έντονη συζήτηση είπε ο Ράιαν. Το έκανε καθαρά και μόνο για τα λεφτά. Εννοώ πως δεν σκέφτηκε πως μπορούσε να πιαστεί στα πράσα. Αλλά είναι πολύ στενός ο κύκλος των ανθρώπων στους οποίους θα έστελνα αυτές τις φωτογραφίες. Είναι οι στενοί συγγενείς και οι κολλητοί μου.