Καγιά: αποκάλυψε πόσο ζυγίζει (& πόσο ψηλή είναι) η μικρή Μπιάνκα

18.09.2015
Για το περιοδικό People φωτογραφήθηκε η Βίκυ Καγιά, πιο λαμπερή από ποτέ και έχοντας γεννήσει πριν 3,5 μήνες περίπου.

Κι εκεί που νόμιζα πως η Βικύ έχει ένα παιδί, την μονάκριβη Μπιάνκα, εκεί το εξώφυλλο του περιοδικού με μπέρδεψε τα μάλα ομολογώ.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά με τα τρία της παιδιά έκανε η Καγιά διακοπές στην Εύβοια, αφού μιλώντας στο περιοδικό αναφέρθηκε στα παιδιά του συζύγου της Ηλία Κρασσά, σαν να είναι και δικά της:

«Οι στιγμές που περάσαμε με τα τρία παιδάκια μας στην Εύβοια, μας έδεσαν σαν ζευγάρι», τονίζει η Καγιά για να συμπληρώσει:

«Ο Γιώργος και η Ερριέτα, νιώθω ότι είναι και δικά μου παιδιά, ήταν τα πρώτα παιδιά που ένιωσα δικά μου».

Να θυμίσουμε βέβαια, πως στο ροζ συννεφάκι της Καγιά, θα υπάρχει πάντα η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της πρώην συζύγου του Κρασσά, Λίλας Μπάρλα, για απειλή, εξύβριση και βίαιη συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του κοινού βίου τους.

Φυσικά, η κουβέντα πήγε και στην Μπιάνκα, την 3,5 μηνών κορούλα του πρώην μοντέλου, η οποία είναι όπως φαίνεται ένα μεγάλο και ανεπτυγμένο μωρό:

Αν αναρωτιέσαι, η Μπιάνκα είναι ξανθιά και γαλανομάτα όπως η αδερφή και η μητέρα του Κρασσά, είναι ένα μεγάλο μωρό, έχει ύψος που θα είχαν παιδιά 6,5 μηνών και βάρος που θα είχαν παιδιά 5,5 μηνών.

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, ποιά; Τα κιλά ναι ναι, δεν έχει μείνει ούτε ένα. Η Βίκυ πήρε μόλις 8 και όταν επέστρεψε σπίτι έχασε και τα 1-2 που είχαν απομείνει μετά τη γέννα.