Το ερωτικό καλοκαίρι της Τζένης Μπαλατσινού (νέες φωτό)

02.09.2015
Το καλύτερο καλοκαίρι φαίνεται ότι πέρασε η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνη, αφού για αρκετές μέρες είχε στη συντροφιά της το νέο της αμόρε, τον Ανδρέας Παππά. Άλλωστε, πριν λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας με φωτό-ντοκουμέντα ο έρωτας της με τον 35χρονο επιχειρηματία από την Καβάλα, προκαλώντας "σεισμό" στη σόουμπιζ.

Τώρα, το περιοδικό You δημοσιεύει νέες φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές του στην Πάτμο. Η Μπαλατσινού και το αμόρε απόλαυσαν τις βόλτες τους στην παραλία, αγνατεύοντας το ηλιοβασίλεμα, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Και από τις φωτογραφίες καταλαβαίνει κανείς πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η σχέση τους μετρά σχεδόν οκτώ μήνες και μέχρι να δουν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες, γνώριζαν γι αυτην, μόνο οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι. Εξάλλου, η Μπαλατσινού μετά το διαζύγιο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, κι έχοντας τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της, κατάφερε να κρατήσει τα νέα δεδομένα της ζωής της καλά κρυμμένα.