Γκάφα μεγατόνων: Η Θερόν κάλεσε τον Ομπάμα σε στριπτιζάδικο

22.07.2015
Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κρατάει το στοματάκι της κλειστό και πετάει γκάφες: το παραδέχτηκε κι η ίδια.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ η ηθοποιός εξομολογήθηκε την γκάφα μεγατόνων που έκανε όταν συνάντησε τον Μπάρακ Ομπάμα. Τον κάλεσε να πάνε μαζί σε στριπτιτζάδικο!

Με τον Ομπάμα βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής του Κίμελ και σε φιλική κουβεντούλα της είπε πως του αρέσει να βρίσκεται σε μη πολιτική εμπομπή πέρα από τα καθιερωμένα. Εκεί ήταν που βρήκε πάτημα η Σαρλίζ Θερόν και του είπε πως αν ψάχνει για μια διαφορετική μερίδα του πληθυσμού, μπορεί να τον πάει σε ένα στριπτιζάδικο!

"Με πιάνει όταν είμαι νευρική και λέω ακατάλληλα πράγματα. Δεν ξέρω πώς να σταματήσω" εξομολογήθηκε η ηθοποιός παραδεχόμενη πως το μόνο που της ήρθε να πει ήταν αυτό.

Όπως λέει η Σρλίζ Θερόν παρόλο που ο πρόεδρος Ομπάμα αντιμετώπισε το όλο ζήτημα με χιούμορ η ίδια δε μπορούσε να κοιμηθεί για ένα ολόκληρο μήνα από το άγχος της αλλά και τις σκέψεις. Η γκάφα ερχόταν συνέχεια στο μυαλό της και δε μπορούσε να κλείσει μάτι.

Κι εννοείται πως η ιστορία έδωσε πάτημα για σχόλια κι αστειάκια από τον Κίμελ που απάντησε πως αν το είχε πει στον Κλίντον αντί τον Ομπάμα θα ήταν ακόμη εκεί.