Τσιλύρα: Τι ζητά από τον Σπύρο Παπαδόπουλο για να τoυ δώσει διαζύγιο;

15.07.2015
Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται ότι χωρίζουν λόγω «ασυμφωνίας χαρακτήρων». Το διαζύγιο είναι συναινετικό και οι δυο τους καλούνται να μοιράσουν την περιουσία τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό CIAO η Αθηνά Τσιλύρα και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχουν σοβαρές διαφωνίες κυρίως οικονομικές και αυτές είναι που καθυστερούν την έκδοση του διαζυγίου τους. Όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι που ξέρουν καλά το παρασκήνιο του χωρισμού, στο εν λόγω περιοδικό αυτές οι οικονομικές τους διαφωνίες, έχουν κάνει την Αθηνά Τσιλύρα να μην συζητάει καν την πιθανότητα να δώσει το διαζύγιο αν δεν καλυφθούν οι απαιτήσεις της.

Πηγές προσκείμενες στον ηθοποιό και στην εν διαστάσει σύζυγο του αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι ψυχραμένες μεταξύ τους. Οι δικηγόροι τους βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και προσπαθούν να υπάρξει κάποια λύση ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του συναινετικού διαζυγίου και οι δυο τους να μην καταλήξουν κατ’ αντιδικία.

Όπως αναφέρει το Ciao τα σημεία στα οποία, λοιπόν, στα οποία δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία, είναι το σπίτι τους στη Βάρκιζα, όπου η ηθοποιός ζητάει να της παραχωρήσει καθώς επίσης, ένα σεβαστό οικονομικό ποσό και «διατροφή». Η ηθοποιός συγκεκριμένα ζητάει ένα ποσό κάθε μήνα, με το οποίο θα μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς, αφού η ίδια δεν έχει εισοδήματα.

Τον τελευταίο καιρό φήμες θέλουν τον Σπύρο Παπαδόπουλο να έχει δεσμό με την Νικολέτα Κοτσαηλίδου, συμπρωταγωνίστριά του στην κωμωδία του Florian Zeller «Μου λες αλήθεια;» στο θέατρο Χώρα.