Εύη Αδάμ: οι αποκαλύψεις για το διαζύγιο με τον Λάμπη Λιβιεράτο

24.06.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello έδωσε η Εύη Αδάμ, η οποία φωτογραφήθηκε με τις κόρες της, Νεφέλη και Δανάη.

Μιλώντας για την εποχή του διαζυγίου της και για το γιατί δεν ακούσαμε ποτέ την δική της πλευρά, η Αδαμ δεν παραλείπει να ρίξει τα βέλη της στον πρώην σύζυγό της:

«Εδώ και πέντε χρόνια έχω αναλάβει στις πλάτες μου όλες τις ευθύνες της μικρής μου οικογένειας, η οποία στηρίζεται οικονομικά και πρακτικά στις δικές μου δυνάμεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν.

Μέχρι σήμερα, είμαι το σχολικό, η καθαρίστρια, ο σοφέρ, η μαγείρισσα, η πανταχού παρούσα σε κάθε λεπτό της ζωής των κοριτσιών μου. Αυτή είναι η δική μου πλευρά.... Δεν είχα την πολυτέλεια, ούτε την περισσευούμενη ενέργεια να διαφημίζω το δράμα μου. Αντιμετώπισα δυσκολίες βουβά και ολομόναχη, και πρόσεχα να μην ξοδέψω την λιγοστή μου ενέργεια άσκοπα.

Πολλά δεν τα μοιραζόμουν ούτε με την ίδια τη μητέρα μου. Αυτά που περάσαμε με τα κορίτσια, μας έδεσαν πολύ. Είναι ο μικρός μου θησαυρός. Δεν θα τον εξευτέλιζα ποτέ. Η ουσία είναι στις πράξεις κι όχι στα λόγια».