Γιαννόπουλος: Μεθυσμένος χτύπησε κι εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή!

24.06.2015
Μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο ηθοποιό, Γιώργο Γιαννόπουλο συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης (23/6) στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρωταγωνιστής ης σειράς «Το σόι μας» προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ εγκατέλειψε το θύμα του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το απίστευτο σκηνικό συνέβη στη διασταύρωση της Ακαδημίας με την οδό Ρ. Φεραίου, όταν ο ηθοποιός παραβίασε το κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά, έναν μοτοσικλετιστή που εκείνη την ώρα κινούνταν στην οδό Ρ. Φεραίου και είχε προτεραιότητα, καθώς το φανάρι ήταν πράσινο.

Ο Γιαννόπουλος αντί να σταματήσει και να βοηθήσει τον το θύμα, ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο του κι εξαφανίστηκε. Ωστόσο, ο οδηγός τις μοτοσικλέτας συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εντοπίσουν τον ηθοποιό.

Ο πρωταγωνιστής του «Σόι μας συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, όπου βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Το πρωί Τρίτης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάλειψη και τον άφησε ελεύθερο, ορίζοντας του τακτική δικάσιμο.

Πηγή: Espresso