Η απίθανη selfie κοιλιάς της Χιλάρια Μπόλντουιν δυο μέρες μετά τη γέννα

22.06.2015
Σούπερ μανούλα η σύζυγος του Άλεκ Μπόλντουιν γιορτάζει τη μεγαλύτερη χαρά της μαζί με όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Η Χιλάρια Μπόλντουιν (Hilaria Baldwin) γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Άλεκ (Alec) πριν από τέσσερις μέρες και δύο μέρες μετά, έβγαλε την κοιλίτσα της φόρα παρτίδα και πόσταρε τη selfie στα σόσιαλ μίντια.

"Τα νέα μας... Ο Ραφαέλ τα πάει περίφημα! Είναι δύο ημερών. Τόσο γλυκό αγοράκι. Εγώ νιώθω περίφημα, και είμαι μαζί του μια ώρα κάθε δυο ώρες. Σκόπευα να ποστάρω φωτογραφίες της κοιλιάς 'μετά' αλλά δεν ήξερα αν θα τα είχα τα κότσια τελικά. Ελπίζω να κατανοήσετε τις προθέσεις μου εδώ: Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δεχτούμε και να αγαπήσουμε το σώμα μας μετά τη δοκιμασία του να φέρουμε νέα ζωή σε αυτό τον κόσμο. Βαθιά ανάσα και ιδού:..." γράφει η Χιλάρια μέσα από το "λαμπερό δωμάτιο του μαιευτηρίου" και βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Εξάλλου, η κυρία Μπόλντουιν δεν είχε σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες της κοιλίτσαας της σε όλη την εκγυμοσύνη. Τις πήρε μάλιστα όλες και τις έφτιαξε ένα πολυ όμοφρο βιντεάκι το οποίο και πόσταρε χθες στο Instagram.

It was quite a journey 💛 #BaldwinBabyBump

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις

Γλυκύτατο το βίντεο.

Και βέβαια κοντά στη μαμά και η Κάρμεν, η πιο καλή μεγάλη αδελφή, όπως γράφει η Χιλάρια στη λεζάντα με την κόρη της.

Rafael has the best big sister 💙 #Blessed

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις