Ισχυρός εφοπλιστής περιμένει παιδί από τη νεαρή σύντροφό του

16.06.2015
Πατέρας για έκτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες ισχυρός εφοπλιστής, αφού η κατά 32 χρόνια μικρότερη σύντροφός του κυοφορεί τον καρπό του έρωτα τους!

Ο λόγος για τον Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, θα γίνει πατέρας από την 30χρονη όμορφη σύντροφό του, Κυβέλη Μελετοπούλου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ισχυρός εφοπλιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού ο έρωτας του με την κούκλα Κυβέλη, μετά από τρία χρόνια ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο: τον ερχομό του παιδιού τους. Το ζευγάρι έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα φώτα της ελληνικής δημοσιότητας, περνώντας τον χρόνο τους, κυρίως στη Νέα Υόρκη και το Σεντ Μπαρτς, όπου ο Έλληνας εφοπλιστής διαθέτει υπέροχες βίλες. Μάλιστα, μετά τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι προτίμησε την… απομόνωση.

Οι φίλοι τους που τους επισκέφτηκαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παρατήρησαν τους τελευταίους μήνες τα πρώτα κιλά της εγκυμοσύνης της Κυβέλης. Κι έτσι τα ευχάριστα νέα έγιναν πλέον γνωστά: η Κυβέλη είναι έγκυος και εκείνος στην ευχάριστη θέση να περιμένει το έκτο κατά σειρά παιδί του. Άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη σχέση του ζευγαριού και ισχυρίζονται ότι η δεσποινίς Μελετοπούλου κατάφερε να φέρει ξανά τη γαλήνη και την ηρεμία στο σύντροφό της.

«Είναι πιο ευδιάθετος από κάθε άλλη φορά και παρόλο που δεν διατυμπανίζει τα νέα της εγκυμοσύνης και κρατάει διακριτική στάση, δε μπήκε στη διαδικασία να το κρύψει από τους στενούς του φίλους», διευκρινίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά, ενώ προσθέτουν ότι η «μεγάλη μέρα» αναμένεται αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού, καθώς η Κυβέλη είναι περίπου έξι μηνών έγκυος.