Τζένιφερ Λόπεζ: Το σέξι... σκύψιμο θα τη στείλει φυλακή;

10.06.2015
Η τελευταία εμφάνιση της διάσημης Λατίνας ενδέχεται να είναι και μοιραία. Κινδυνεύει με φυλάκιση γιατί μόστραρε τα διάσημα οπίσθιά της στο πρόσωπο του πρωθυπουργού του Μαρόκο.

Εντυπωσίασε στο Mawazine World Rhythms International Music Festival που πραγματοποιήθηκε στο Ραμπάτ στις 29 του μήνα, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) αλλά τόσες μέρες μετά και η... χιονοστοιβάδα των συνεπειών έρχεται απειλητική για την ίδια.

Ακραία σέξι, όπως π άντα, η 45χρονη σταρ ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ και της έβαλε φωτιά. Ο λαός εκστασιάστηκε, όμως ο πρωθυπουργός της χώρας, Αμπντελάιλα Μπενκιράν (Abdelilah Benkirane) φέρεται να έχει ενοχληθεί ιδιαιετέρως από τη "σκηνική συμπεριφορά" της JLo που έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τους οπτικοακουστικούς νόμους της χώρας ενώ, σύμφωνα με το ΒΒC, οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν ήταν "άσεμνη", "προκλητική" και "ασεβής".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μπενκιράν, ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές της χώρας του να "λάβουν νομικά μέτρα ενάντια στους υπεύθυνους για αυτή τη σοβαρή εγκληματική πράξη".

"Η Λόπεζ διατάραξε την τάξη και αμαύρωσε την τιμή και τον σεβασμό των γυναικών", τονίζεται στη μήνυση που κατατέθηκε ήδη, σύμφωνα με το TMZ.

Σε περίπτωση που η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια κριθεί ένοχη τότε μπορεί να αντιμετωπίσει και ποινή φυλάκισης από ένα μήνα μέχρι και δύο χρόνια.

Αναμένονται εξελίξεις, στα σίγουρα.