O αδελφός της Μαράια αποκαλύπτει: «Είναι αλκοολική θα πεθάνει όπως η Γουίτνεϊ Χιούστον»

04.06.2015
Αν έχεις τέτοια αδέρφια τι τους θέλεις τους εχθρούς. Ο αδερφός της ποπ ντίβας Μαράια Κάρεϊ, που τον τελευταίο καιρό παρεπιδημεί στο Λας Βέγκας, δείχνει το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα της αδερφής του αποκαλύπτοντας την προσωπική της ζωή στα διεθνή μίντια.

Φοβάται ότι ο εθισμός της στο αλκοόλ θα την σκοτώσει και προσθέτει ότι η αδερφή του έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα που δεν την έχει δει ποτέ νηφάλια.

Τα δύο αδέρφια έχουν να μιλήσουν πάνω από δύο χρόνια και τώρα ο Μόργκαν θυμήθηκε να ανησυχήσει σχετικά με την ικανότητα της 45χρονης σουπερστάρ να φροντίσει τα τετράχρονα δίδυμά της, Moroccan και Monroe.

Κρασί, σαμπάνια, και ένα ημερήσιο κοκτέιλ σκληρών ψυχοφαρμάκων είναι η καθημερινότητα της Μαράια σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του - που αναφέρονται και σε προβλήματα με την ψυχική της υγεία. Όπως αποκάλυψε στον National Enquirer «η Μαράια έπινε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ακόμα και όταν θήλαζε».

Ο Μόργκαν μάλιστα πρόσθεσε ότι φοβάται πως η αδερφή του θα έχει το τραγικό τέλος της Γουίτνεϊ Χιούστον, γιατί δεν έχει υποστηρικτικό σύστημα και δεν είναι διανοητικά ικανή. Από τις αποκαλύψεις του δεν ξέφυγε και ο σύζυγος της τραγουδίστριας, ο οποίος χαρακτηρίστηκε κοινός... προικοθήρας!