Η απίστευτη φωτογράφηση του Μπρους Τζένερ ως Κεϊτλιν [photos +vds]

02.06.2015
Ότι θα αποχαιρετήσει σύντομα την ανδρική του περσόνα το περιμέναμε, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε πως θα το κάνει με τέτοια επιτυχία!

Ότι θα αποχαιρετήσει σύντομα την ανδρική του περσόνα το περιμέναμε, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε πως θα το κάνει με τέτοια επιτυχία! Η μεταμόρφωση του Μπρους Τζένερ Bruce Jenner) σε Κεϊτλιν (Caitlyn) ολοκληρώθηκε και όλοι μιλούν για την απόλυτη μεταμόρφωση της χρονιάς. Είχε άλλωστε μιλήσει γι΄αυτήν του την επιθυμία να γίνει… γυναίκα στη συνέντευξή του στη Νταΐάν Σόγιερ, αλλά και στο ριάλιτι σόου "Keeping up with the Kardashians".

Η αποκάλυψη όλου του νέου του εαυτού λαμβάνει χώρα στο τεύχος Ιουλίου (κυκλοφορεί8 Ιουνίου) επίσημα στις του περιοδικού Vanity Fair και την φωτογράφηση έχει αναλάβει η διάσημη φωτογράφος αστέρων Άνι Λίμποβιτς. Πλέον ο 65χρονος Μπρους Τζένερ μάς συστήνει την Κέιτλιν Τζένερ (Caitlyn Jenner). Άνοιξε μάλιστα λογαριασμούς στα social media ως Κέιτλιν.

Στο You tube ήδη υπάρχει βίντεο από τη φωτογράφηση που αποκαλύπτει εικόνες από το κόνσεπτ πίσω από τα φανερώματα της Κέιτλιν.

Xαρακτηριστικό είναι το τι έγραψε στο Twitter, στο οποίο σημειώστε πως μέσα σε 4 ώρες απέκτησε 1 εκατομμύριο ακολούθους!