Σου θυμίζει κάποιον η Κέιτλιν -πρώην Μπρους- Τζένερ; Έχεις δίκιο!

02.06.2015
Έχει γεμίσει το ίντερνετ με φωτογραφίες της "νεογέννητης" -κατά κάποιον τρόπο- Κέιτλιν Τζένερ. Μα... μήπως το έχουμε ξαναδεί το πρόσωπο;

Ε ναι λοιπόν. Ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) έγινε η γυναίκα που πάντα ήθελε και το βροντοφώναξε μέσα από το εξώφυλλο του "Vanity Fair". Μήπως όμως ο νέος του εαυτός σου θυμίζει "κάτι" που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις; Γύρνα σελίδα και θα πάθεις πλάκα!

Φτυστή η Τζέσικα Λανγκ (Jessica Lange) η Κέτλιν Τζένερ, χωρίς καμία αμφιβολία. Η ίδια η διάσημη ηθοποιός δεν είχε πάρει είδηση την εξέλιξη, αλλά όταν της την επισήμαναν άνθρωποι του The Daily Beast, είπε το εξής: "Ω, αλήθεια; Αυτό είναι υπέροχο. Ε, λοιπόν, τώρα θα της ρίξω μια ματιά της φωτογραφίας".

Η μετάλλαξη, πάντως, του Μπρους σε Κέιτλιν Τζένερ είναι εντυπωσιακή -και λίγα λέμε- ενώ μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ο 65χρονος πρώην Ολυμπιονίκης που απολαμβάνει πια δημόσια τη γυναικεία του φύση, κατάφερε να σπάσει και το ρεκόρ του προέδρου Ομπάμα, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν εκείνος που είχε τους περισσότερους followers στον λογαριασμό του στο Twitter μέσα στον λιγότερο χρόνο.

Και μετά ήρθε η Κέιτλιν.