Βάνα Μπάρμπα: «Δεν έχουμε σχέση με τον πατέρα της Φαίδρας» [vds]

12.05.2015
Καλεσμένη στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ήταν σήμερα η Βάνα Μπάρμπα και μεταξύ άλλων συζήτησαν για τη σχέση της κόρης της, Φαίδρας με τον πατέρα της, η οποία όπως φάινεται δεν είναι τόσο στενή όσο θα περίμενε κανείς.

«Δεν έχουμε σχέση, έχει την οικογένειά του. Δεν του ζητάω τίποτε. Έχουν ψιλοχαθεί με τη Φαίδρα, πιστεύω θα τα ξαναβρούν οι δυο τους. Εγώ δεν έχω καμία σχέση. Θα ήθελα να έχω την πατρική φυσιογνωμία, αλλά από τη στιγμή που δεν θέλει το παιδί μου και νιώθει ότι κάτι δεν της πάει καλά, εγώ δεν μπορώ να πιέσω τα πράγματα. Εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να φέρω τα προς το ζην γιατί εγώ τη ζω. Εγώ οικονομικά πληρώνω τα πάντα. Δεν έχω πάρει καμία δραχμή από κανέναν. Ποτέ δεν έχω ζητήσει χρήματα γιατί δεν τον παντρεύτηκα. Έναν άνθρωπο που αρνούμαι να παντρευτώ, δεν μπορώ. Αν θέλει να κάνει κάτι ας το έκανε μόνος του».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «εγώ από τη στιγμή που οφείλω να μεγαλώσω το παιδί μου, θα κάνω αυτό που είναι σωστό. Εγώ το μόνο που ζητάω είναι αγάπη. Ας τα βρούνε οι δυο τους».

Κλείνοντας, η δημοφιλής ηθοποιός είπε ότι το παιδί της είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της.