Δες τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Φαίης Ξυλά - έγκυος στον 5ο μήνα [photo]

06.05.2015
Το ζευγάρι ηθοποιών Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι με την όμορφη Φαίη να διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης και μάλιστα περιμένει αγόρι.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello απαθανάτισε τη Φαίη Ξυλά με τον καλό της φίλο Φάνη Μουρατίδη και τον σύζυγό της σε κοινή τους έξοδο.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», η εγκυμοσύνη της ηθοποιού ήταν και ο λόγος αποχώρησής της από την θεατρική παράσταση «Φον Δημητράκης» και της αντικατάστασής της από την Τζωρτζίνα Λιώση.

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος έγιναν γνωστοί από την σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ», παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, με κουμπάρο τον Λάκη Λαζόπουλο, επί χρόνια φίλο του γαμπρού και συμπατριώτη της νύφης.

Μάλιστα, έχουν να θυμούνται και να λένε για την συγκινητική πρόταση που έκανε ο Γιαννακόπουλος, όταν στο τέλος της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος» της ζήτησε να τον παντρευτεί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.