Η Γκουίνεθ δεν πήγε στο Met Gala -Να τι έκανε εκείνο το βράδυ

06.05.2015
Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει το δικό της, ιδιωτικό κόκκινο χαλί!

Ακόμη τη συζητάμε την προχθεσινή λαμπερή βραδιά του Met Gala, από όπου, όμως η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) έλαμψε δια της απουσίας της. Γιατί άραγε.

Η 42χρονη σταρ δεν είχε καμία όρεξη να πάει στη λαμπερή εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η Vogue και η Άνα Γουίντουρ στη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης. Η τελευταία φορά που η Γκουίνεθ είχε περπατήσει στο κόκκινο χαλί της "γιορτής της μόδας" ήταν το 2013 όπου η βραδιά είχε θέμα το πανκ.

Ούτε το 2014, όμως, ούτε και φέτος έκανε την εμφάνισή της στο gala η Πάλτροου, αποκαλώντας την όλη πρωτοβουλία "σαχλαμάρα". Την ίδια μέρα μάλιστα, πόσταρε και μια φωτογραφία από το δικό της κόκκινο χαλί.

"Έτσι ήταν το κόκκινο χαλί μέσα στο σπίτι μου χθες βράδυ", έγραψε η Γκουίνεθ δίπλα στη φωτογραφία της κόρης της, Απλ, που πόσταρε στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός προσπαθεί να κρατά τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εξ ου και η καλυμμένη πόζα της 10χρονης κόρης, καρπού του έρωτα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και του πρώην συζύγου της, Κρις Μάρτιν.