Γλύκας ο μπέμπης της Κόρτνεϊ στην πρώτη δημόσια πόζα

03.04.2015
Το τρίτο της παιδάκι συστήνει στον κόσμο η μεγάλη εκ των αδελφών Καρντάσιαν. Και είναι ένα κουκλάκι!

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourteney Kardashian) γέννησε το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) τον Δεκέμβριο και τώρα μας δείχνει το προσωπάκι του.

Το διάσημο ζεύγος έχει μαζί ακόμη δυο παιδιά, τον Μέισον, ο οποίος κατά τρελή σύμπτωση γεννήθηκε την ίδια μέρα με το μικρό του αδελφάκι πριν από πέντε χρόνια (14/12/2010) και την 2 ετών Πενέλοπε αλλά για γάμου... ούτε κουβέντα.

Ο Λόρδος Ντίσικ, μάλιστα, όπως αυτοαποκαλείται ο πολλά βαρύς και άτακτος Σκοτ, δεν έχει δείξει ότι είναι και πολύ της οικογένειας, ως προς τις υποχρεώσεις που αυτή σημαίνει, παρά το ότι έχει ήδη τρία παιδιά!!!

"Το μικρό μου χελωνάκι, περιστεράκι, αγγελάκι, αγοράκι Ρέιν Άστον Ντίσικ", γράφει στη λεζάντα η πανευτυχής 36χρονη διάσημη μανούλα και στη φωτογραφία το μωρό είναι πραγματικά γλυκύτατο.

Να τους ζήσει...

Στο μεταξύ, πριν από λίγες μέρες η Κόρτνεϊ είχε ποστάρει και μια φωτογραφία από την ίδια ως μωρό στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά της.

"Εγώ και οι απίστευτα σικ γονείς μου" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας του 1979 η Κόρτνεϊ στέλνοντας μήνυμα και στη μαμά Κρις Τζένερ για το φόρεμα που φοράει. "Πού είναι; Το χρειάζομαι" της γράφει...

Για την ιστορία, ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν (Robert Kardashian), πατέρας των τριών κοριτσιών πέθανε το 2003