Μεταμεσονύκτιες βουτιές στην... ακολασία στο θρυλικό Le Bains [photos]

27.03.2015
Σεξ, βία, αλλά και μεταμεσονύκτιες βουτιές στην...ακολασία στο εμβληματικό κλαμπ του Παρισιού Le Bains!

Πίσω από το εμβληματικό κλαμπ του Παρισιού Le Bains (μτφρ. Τα λουτρά) υπάρχει τεράστια ιστορία, καθώς από το 1885, το Le Bains ήταν ένα ξακουστό ιαματικό λουτρό, στο οποίο πήγαιναν να χαλαρώσουν όχι μόνο απλοί άνθρωποι, αλλά και διάσημες προσωπικότητες του προηγούμενου αιώνα, όπως ο Μάρσελ Προυστ και πολλοί άλλοι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Το 1978 μεταμορφώθηκε από τον τότε άσημο Φίλιπ Σταρκ (Philippe Starck) σε νυχτερινό κλαμπ και αποτέλεσε για το Παρίσι το αντίστοιχο του αμερικανικού Studio 54 της Νέας Υόρκης. Εκεί σύχναζαν διάσημοι μουσικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα που όχι μόνο επιδίδονταν σε ξέφρενους χορούς και καταχρήσεις, αλλά έριχναν και… μεταμεσονύκτιες βουτιές στα ιαματικά λουτρά του, που διατηρήθηκαν προκειμένου να τα απολαμβάνουν και οι νεώτεροι επισκέπτες.

Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Τζακ Νϊκολσον (Jack Nicholson), Κέιτ Μος ( Kate Moss), Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp), Αντι Γουόρχολ (Andy Warhol), Ιβ Σεντ Λορέν (Yves Saint-Laurent), όλα τα supermodels και οι σχεδιαστές των 80s, Ρόμπερτ ντε Νίρο (Robert De Niro), Ντέβιντ Μπάουι ( David Bowie), Πρινς ( Prince) και πολλοί πολλοί άλλοι δήλωσαν το «παρών» στα διάσημα λουτρά!

Σήμερα το θρυλικό αυτό κλαμπ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του πλήρως ανανεωμένο και οι ουρές έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται απ΄έξω! Σημειώστε πως το "Le Bains" πλέον δεν είναι ένα απλό κλαμπ, άλλα και υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο στο οποίο μπορεί να μείνει κανείς όσο θέλει!

Οι σουίτες του είναι τσουχτερές στην τιμή, καθώς οι τιμές τους κυμαίνονται ανάμεσα στα 300- 600 ευρώ το βράδυ. Στόχος του ιδιοκτήτη; Να γίνει ακριβώς το έτερον Chateau Marmont στο Λος Άντζελες!