Δείτε όλο το love story του Ηλία Βρεττού με το νέο του αμόρε [photos]

18.03.2015
Ουδόλως φαίνεται πως πτοήθηκε ο Ηλίας Βρεττός από το χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή και τρεις μήνες μετά τα περνάει μια χαρά στην προσωπική του ζωή, έχοντας στο πλευρό του την πανέμορφη Φελίσια Λαπάτη.

Ποια είναι η Φελίσια; Είναι κόρη του συζύγου της Έλλης Αγγελιδάκη και του Γιάννη Τσαλαπάτη, από τον πρώτο του γάμο. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και πέρσι εργαζόταν ως ασκούμενη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Γνωρίστηκαν πριν ένα περίπου μήνα στο μαγαζί όπου εμφανίζονταν ο Νίκος Βέρτης και η Ελένη Φουρέιρα και μάλιστα συνεργάστηκαν στο καινούργιο του video clip «Όλα τα ξέρω».

«Βγαίνουν έναν μήνα, αλλά ακόμα κανένας από τους δυο δεν έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι είναι ζευγάρι. Θεωρούν ότι είναι νωρίς. Θέλουν πρώτα να νιώσουν πολύ σίγουροι για τα συναισθήματά τους», εξηγεί φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού στο περιοδικό OK, το οποίο και δημοσιεύει τις κοινές τους φωτογραφίες από την έξοδό τους στο μαγαζί που τραγουδάει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Επιπροσθέτως, ο Ηλίας Βρεττός , σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, μίλησε για όλα όσα ένιωσε αμέσως μετά το χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή: «Θα ήμουν ψεύτης αν σου έλεγα πως δεν ταυτίζομαι με κάποιους από αυτούς τους στίχους. Αυτό που τραγουδάω, εννοείται πως το νιώθω, όμως πλέον έχω αγαπήσει όλο αυτό που μου συνέβη στην προσωπική μου ζωή. Νιώθω τεράστια χαρά με το πώς εξελίχτηκαν τα πράγματα και ευγνωμοσύνη στο Θεό που έγινε τώρα αυτό και όχι αργότερα, όταν όλα θα ήταν πολύ πιο σοβαρά και δύσκολα».