Σε ποια παρουσιάστρια είπαν "Ψόφα" στο γενέθλιά της;

09.03.2015
«Eπικά τρολαρίσματα» έχει δεχθεί γνωστή παρουσιάστρια στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. To βραβείο ωστόσο του πιο κακεντρεχούς σχολίου κερδίζει αυτό που της έγινε την ημέρα των γενεθλίων της.

«Τι να κάνεις για κάποιον που σου γράφει "ψόφα"; Και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων σου»; αναρωτιέται η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξη της στο περιοδικό Big Fish, του Πρώτου Θέματος και δηλώνει «don' t feel the trolls αυτός είναι ο κανόνας».



Η Μαίρη Συνατσάκη ωστόσο, μίλησε και για τα πρώτα της βήματα στη σόουμπιζ «Όλα ξεκίνησαν όταν είδα ένα διαφημιστικό μέσω του οποίου ζητούσαν νέους παρουσιαστές στο ΜAD. Εγώ έβλεπα φανατικά ΜΑD και MTV και προσπαθούσα να αναγνωρίζω στα τρία πρώτα δευτερόλεπτα τα τραγούδια και τα ονόματα των τραγουδιστών. Επειδή έβλεπα λοιπόν τόσο πολύ, αισθανόμουν μια τρομερή οικειότητα και με τους παρουσιαστές και με το αντικείμενο . Και κάπως αισθανόμουν ότι θα μπορούσα να ταιριάξω σε αυτή την παρέα. Και φυσικά υπήρχε και υπάρχει ένα κομμάτι φιλοδοξίας και ματαιοδοξίας».