Ο φρεσκοχωρισμένος Στόκας βρήκε νέο έρωτα!

02.02.2015
Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο μάθαμε ότι ο Μπάμπης Στόκας και η Φωτεινή Ψυχίδου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από εφτά χρόνια γάμου.

Και τώρα μαθαίνουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής εδώ κι έξι μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο νεαρής μάνατζερ καλλιτεχνών! «Ο έρωτας με έρωτα περνάει» τραγουδούσε κάποτε ο Σπύρος Σπυράκος και ως φαίνεται αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Στόκα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real life, βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Μυρτούς Ζομπανάκη.

Η γνωριμία τους έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο River Party στην Καστοριά, όπου συμμετείχε και ο Στόκας. Στη σκηνή εμφανίσθηκε και η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία είναι πολύ καλή φίλη με τη νεαρή μάνατζερ. Η συνάντηση της με τον τραγουδιστή έμελλε να είναι καθοριστική και για τους δύο, αφού έκτοτε είναι αχώριστοι, ενώ αν και η σχέση τους μετρά μόλις έξι μήνες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη. Ωστόσο και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και για το λόγο αυτό δεν τους έχουμε δει μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση.