Άνιστον: Η άγνωστη διαταραχή, το παιδί & ο Μπραντ

22.01.2015
Άνοιξε το στόμα της η διάσημη ηθοποιός και αποκάλυψε πράγματα για εκείνη που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Και ναι... μίλησε και για τους άντρες της.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) βγάζει στη... σέντρα τις ποδάρες της για το περιοδικό "The Hollywood Reporter" και στη συνέντευξη που παραχωρεί αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, την άγνωστη πάλη της με τη δυσλεξία.

"Δεν θα ήξερα ότι πάσχω από δυσλεξία αν δεν πήγαινα στον οφθαλμίατρο. Εκεί, στη διάρκεια της εξέτασης, μου ζήτησαν να διαβάσω 10 ερωτήσεις από μακριά και να τις απαντήσω. Νομίζω ότι 'έβγαλα' μόνο τις τρεις. Μετά, μου έβαλαν ένα κομπιούτερ στα μάτια και μου έδειξαν που πήγαιναν όταν διάβαζα. Τα μάτια μου, λοιπόν, πήγαιναν τέσσερις λέξεις μπροστά και δύο πίσω και είχα επίσης ένα τεμπέλικο μάτι, που κάπως αλληθώριζε και που έπρεπε πάντα να διορθώνουν στις φωτογραφίες", εξολολογήθηκε η 45χρονη σταρ τονίζοντας πόσο κακό έκανε όλο αυτό στην αυτοεκτίμησή της.

"Νόμιζα ότι δεν ήμουν έξυπνη γιατί δεν μπορούσα να συγκρατήσω τίποτα", συνέχισε η Τζεν συμπληρώνοντας όμως ότι ταυτόχρονα έδωσε και μια εξήγηση σε όλα τα παιδικά της τραύματα και τις τραγωδίες!!!

Η συζήτηση πέρασε φυσικά και στο θέμα του παιδιού, το οποίο η Άνιστον δεν απέφυγε, όμως δεν δίστασε να πει ξεκάθαρα ότι δεν νιώθει άνετα να μιλά γι' αυτό.

"Ακούστε, είναι ένα θέμα που έχει... λιώσει. Ταράζομαι με αυτό, επειδή είναι τόσο προσωπικό... Ποιος ξέρει τι θα συμβεί. Αποτελεί μεγάλω 'θέλω'. Κάνουμε ό,τι μπορούμε", απάντησε η Τζεν κλείνοντας το καυτό θέμα ενώ στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

"Δεν έχω νιώσει πιο άνετα με κανένεν άλλον σύντροφο στη ζωή μου. Τόσο άνετα όπως νιώθω με όλους τους γκέι φίλους μου. Είναι εκείνος τόσο εντάξει με τον εαυτό του που κάνει τη διαφορά", εξήγησε η Τζεν και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Και, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση έκλεισε με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) για τον οποίο η Τζεν φωνάζει "Φτάνει πια"...

"Δεν επικοινωνούμε καθημερινά, αλλά ευχόμαστε ο ένας για τον άλλο μόνο τα καλύτερα. Κανείς δεν έκανε τίποτα λάθος. Απλά, μερικές φορές, τα πράγματα συμβαίνουν... Μακάρι μόνο να σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται με αυτές τις ηλίθιες σαπουνοπερίστικες μα**κίες", εξεράγη η πρώην κυρία Πιτ, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι "δεν υπάρχει ζουμί σε αυτή την ιστορία". Ό,τι πεις, Τζένιφερ, ό,τι πεις...