Μπρούσκο: Η Ιουλία Καλογρίδη υπόσχεται δραματικές εξελίξεις [vds]

21.01.2015
Η γνωστή νεαρή ηθοποιός,Ιουλία Καλογρίδη, φιλοξενήθηκε το πρωί στo “Action 24” και στην εκπομπή “Blender”,με τους Δημοσθένη Καρμοίρη και Ευάγγελο Μιχο,κάνοντας αποκάλυψεις τόσο για την μεγάλη ανατροπή που θα δούμε το επόμενο δίμηνο στην δημοφιλέστατο “Μπρούσκο” που προβάλεται απο τον “ΑΝΤ 1”,όσο και για το...μέλλον του σήριαλ.

Η Ιουλία Καλογρίδη που παίζει το...τρίτο πρόσωπο στην σχέση του Νεκτάριου(αδερφού του Αχιλλέα)με την συζυγό του Δήμητρα είπε για τον ρόλο της :”ειμαι η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σ ένα παντρεμένο ζευγάρι με τρια παιδια Η Αντιγονη,εγώ δηλαδή, μπαίνω στην μέση γιατί ερωτεύομαι τον Νεκτάριο και με ερωτεύεται κι αυτος Ειναι μια αφμιδρομη σχεση...”.

Για τις ερωτικές σκηνές τους υποστήριξε : “ δεν έχω πρόβλημα,δεν μου δημιουργούν άγχος.Με βοηθάειπολύ και ο εξαιρετικόςσκηνοθέτης που έχουμε. Μετον Στάμο Τσάμη συνεργαστηκαμε και στο”Κάρμα” παλαιότερα...”. Για να συμπληρώσει :”Με τον Νεκτάριο συνεχίζουμε μαζί αλλά θα αντιμετωπισουμε διάφορα προβλήματα με την συζυγό του γιατί παραλίγο να μας πιάσει.Στο τσακ την γλιτώσαμε...”

Η πρώτη...είδηση που “εβγαλε” η Ιουλία Καλογρίδη στο “Blender” είχε να κάνει με το μέλλον του “Μπρούσκο”, το οποίο γυρίζεται στην Κύπρο.”Πάει πάρα πολύ καλά.Για αυτό θα συνεχίσει και τουχρόνου, για τρίτη σερί σεζον.Μαζί και εγώ...”

Η δευτερη ...είδηση έχει να κάνει με τον πρωταγωνιστή της σειρας, τον Αχιλλέα που κατηγορείται για φόνο. ”Γινεται μια μεγαλη ανατροπή με τον Αχιλλέα και την Δικη...Ειναι ανατροπή τον αποτέλεσμα της Δικης και τι έχει συμβει τελικά με την Λουκία. Αν ζει και που είναι”!!!!

Μάλιστα η Ιουλία Καλογρίδη απάντησε και στα κουτσομπολιά ποιυ θέλουν τους δυο πρωταγωνιστες του ”Μπρούσκο”,Γεωργίου(ο Αχιλλέας)και Ελένη Βαϊτσδου(η Μελίνα) να είναι ζευγάρι και στην ζωή.” Οχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Απο οτι ξέρω είναι δυο πολύ καλοί φίλοι, δεν έχουν την σχέση που τους “χρεώνουν”. Στα αλήθεια...

Οσον αφορά στη ...προσωπική της ζωή και πόσο έχει αλλάξει απο την στιγμή που μπήκε στο κάστ του ”Μπρούσκο” παραδεχτηκε οτι:”Οντως εισπράττω την μεγάλη αναγνωρισημοτητα που μου έδωσε η συμμετοχή μου σε ένα τόσο επιτυχημένο σήριαλ. Απο εκεί και πέρα ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος λόγω της δουλειάς, καλά,καλά δεν προλαβαίνω να βγω και δεν με φλερτάρουν”!


Οι αποκαλύψεις της Ιουλίας Καλογρίδη στο... από action24_tv