Μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού το νέο αμόρε της Μελέτη; [photo]

14.01.2015
Τον τελευταίο καιρό η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πολλές δημόσιες εξόδους με τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη, και αν και όλοι έλεγαν ότι οι δυο τους έχουν δεσμό, η νεαρή παρουσιάστρια επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι. Η Μελέτη δηλώνει ότι έχει αποφασίσει δύο χρόνια τώρα να μην λέει ποτέ το παραμικρό για τα προσωπικά της. Αφήνει τους πάντες να μιλάνε γι αυτά, ενώ εκείνη - όπως λέει - κάνει μία ζωή πολύ διαφορετική από αυτή που νομίζουν όλοι.

Η Ελεονώρα στο περιοδικό Οκ! ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση, εκτός από φιλική, ανάμεσα σε εκείνη και τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη: «Θα το θεωρούσα τραγικό εκ μέρους μου να έχω σχέση με έναν άνθρωπο και να τον «αδειάζω» δημόσια. Όπως θα θεωρούσα άνανδρο από κάποιον με τον οποίο είμαστε ζευγάρι να δέχεται αυτό το δημόσιο άδειασμα».

Λίγο αργότερα η Ελεονώρα «χρεώθηκε» - είναι η λέξη που της αρέσει να χρησιμοποιεί - ως δεσμό της τον Σέρβο μπασκετμπολίστα, πρώην γκάρντ-φόργουορντ του Ολυμπιακού, Μάρκο Κέσελ. Ο Κέσελ από το 2012 δεν ζει στην Αθήνα, παρά ταύτα σύμφωνα με δημοσίευμα η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δείπνησε μαζί του σε εστιατόριο στη Γλυφάδα με σχετικά φιλάκια και τρυφερές αγκαλιές!

Πάντως, όπως διαβάζουμε σε αποκλειστικό θέμα του peoplegreece.com ο άντρας με τον οποίο η παρουσιάστρια συνδέεται δεν είναι ο Κέσελ, αλλά ο πολλά υποσχόμενος μπασκετμπολίστας της ομάδας του Παναθηναϊκού, Εστέμπαν Μπατίστα.

O 31χρονος Εστέμπαν είναι από την Ουρουγάη, γεννημένος στο Μοντεβιδέο και έχει ύψος 2,08 μ. [να δούμε που θα τον φτάσεις βρε Ελεονώρα!]... Το κονέ έγινε πάλι σε εστιατόριο της Γλυφάδας μέσω κοινών γνωστών. Μάλιστα, τη Δευτέρα το απόγευμα η Ελεονώρα πήγε γήπεδο για να δει τον αγώνα του Παναθηναϊκού - και πόσταρε σχετική φωτογραφία στο Instagram η φίλη της, Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

H Ελεονώρα έχει... αδυναμία στον Παναθηναϊκό, συχνά - πυκνά δίνει το «παρών» σε αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου και δεν είναι λίγοι οι «δεσμοί» που της έχουν χρεώσει τα περιοδικά, χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρξει διάψευση ή επιβεβαίωση.