Η κόρη του Κώστα Καρρά στο «Πάτερ Ημών» μεγάλωσε και μπήκε στην πολιτική! [photos]

05.01.2015
Η χαριτωμένη κόρη του Κώστα Καρρά στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1, «Πάτερ Ημών», όπου έπαιζε και η Ελένη Μενεγάκη, μεγάλωσε και ασχολείται με την πολιτική. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το μικρό κοριτσάκι έγινε γνωστό για το νάζι του και τα «καψόνια» που έκανε στον μπαμπακούλη Κώστα Καρρά. Σήμερα, η Κορίνα Δαμουλιάνου ασχολείται με τα κοινά και είναι δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας.

Θέλοντας μάλιστα να δοκιμαστεί στο ευρύτερο πεδίο της πολιτικής ετοιμάζεται να κατέβει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και να δώσει τη μάχη στη Β' Αθηνών στις επόμενες εκλογές.

H Κορίνα Δαμουλιάνου γεννήθηκε στις 03/05/85 στην Αθήνα και είναι απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΘΕΜΕΛΙΟ του Νίκου Βασταρδή. Το 1994 πέρασε από οντισιόν ανάμεσα σε 1.500 παιδάκια για την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Πάτερ ημών» - των Αλέξανδρου Ρήγα και Πέτρου Θεοδώρου - όπου η 9χρονη τότε Κορίνα πήρε τον πρώτο της ρόλο ως «Κορίνα Στεργίου», κόρη του Κώστα Καρρά.

Η χαριτωμένη ηθοποιός έκτοτε έπαιξε και σε μια σειρά από τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Ασυνήθεις ύποπτοι» και «Είμαστε στον αέρα».