Ρέμος: Ζητά από τον Notis να κάνει... τουμπεκί!

18.12.2014
Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Αντώνης Ρέμος, αφού με νέο σχόλιο του «φουντώνει» την κόντρα του με τον Notis Σφακιανάκη!

Εξάλλου, η κολόνια της κόντρας κρατά εδώ και καιρό ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές, όταν ο Ρέμος είχε σχολιάσει αρνητικά τις δηλώσεις του Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή.

Με ένα μήνυμα στο Twitter, «Notis, μαζέψου» σήμανε την αρχή της κόντρας, με τον Σφακιανάκη να μην το αφήνει να πέσει κάτω. Πριν λίγες μέρες, ο δεύτερος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος με μαεστρία τον έφερε στον Ρέμο και σε μία παλαιότερη δήλωση του ότι... «το Ρέμος είναι μικρό όνομα»!

«Τον Ρέμο τον συμπαθώ. Το όνομά του είναι Πασχαλίδης, πόσο ωραίο όνομα, αλλά όταν ξεκινάς και τους αφήνεις τους άλλους να σου αλλάζουν το όνομά σου κάτι δεν πάει καλά» δήλωσε ο Notis μεταξύ άλλων στον Σεφερλή. Όμως, τα έχωσε και στον Παντελή Παντελίδη, λέγοντας ότι τον άκουσε στο ραδιόφωνο κι ένιωσε θλίψη που η φωνή του ήταν μία κόπια της δικής του.

Έτσι, λίγο οι δηλώσεις για το επίθετο του, λίγο η θλίψη για τον φίλο του τον Παντελίδη, ήρθε ο Ρέμος και ζητά από τον συνάδελφό του να... σωπάσει! Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με τον Παντελίδη και από κάτω γράφει: «Notis ησύχασε!»