Ρέμος προς Νότη: Κούλαρε και τραγούδα!

18.12.2014
Ο Νότης Σφακιανάκης προκάλεσε για άλλη μια φορά αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, αυτή τη φορά στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή όπου σχολίασε ανάμεσα σε άλλους και τον Αντώνη Ρέμο.

Ο γνωστός τραγουδιστής που φέτος εμφανίζεται με την Πέγκυ Ζήνα, ανέφερε πως συμπαθεί τον Ρέμο αλλά επειδή το επίθετο του είναι Πασχαλίδης, θεωρεί πως όταν ξεκινάς και αφήνεις τους άλλους να σου αλλάζουν το όνομα, κάτι δεν πάει καλά.

Επιπλέον, σχολίασε και τον Παντελή Παντελίδη χαρακτηρίζοντας τον θλιβερό και τονίζοντας πως είναι αντιγραφή της δικής του φωνής ενώ και ήρθε η απάντηση από τον Ρέμο.

«Ο Νότης δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αντί να κάτσει να τραγουδήσει με την ωραία του φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του, ψάχνει τρόπο να γίνει γραφικός. Είναι άξιο απορίας. Αν θέλει ν' ασχοληθεί με την πολιτική, ας βγει μπροστά, ας μην κάνει υπερβολές στην πίστα. Ας κατέβει στον πολιτικό στίβο και ας κάνει τον μάγκα από εκεί πληρώνοντας και το τίμημα για όσα λέει» δήλωσε.

Επίσης ανέβασε αργότερα. την παρακάτω φωτογραφία το Instagram με τον Παντελίδη γράφοντας «Νότη ησύχασε» και πολλοί θαυμαστές του συμφώνησαν μαζί του: