Παπαρίζου: Η σέξι φωτογραφία της που διχάζει κόσμο

10.11.2014
Για τα περιττά κιλά της Έλενας Παπαρίζου έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά. Είναι και κάποιες ατυχείς κυρίως στιλιστικές της επιλογές, που δίνουν τροφή για σχολιασμό, ενίοτε και για να βγάλουν κάποιοι χολή για την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Έλενα βέβαια αποφεύγει να σχολιάζει όσα ακούγονται για την εμφάνιση της. Ωστόσο, είπε να κάνει μία εξαίρεση και με μία φωτογραφία δίνει εμμέσως πλην σαφέστατα τη δική της απάντηση σε εκείνους, που επιμένουν να ασχολούνται με την εμφάνιση της κι αν έχει πάρει κιλά.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με μαύρο κορμάκι, που έχει πάνω του κεντημένα αστέρια. Μάλιστα κι εδώ είναι... all the money, η Έλενα με το ένα χέρι κατεβάζει την τιράντα, αποκαλύπτοντας το πλούσιο στήθος της, που έρχεται να το κρύψει η... μπούκλα του καλοχτενισμένου μαλλιού.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που μόλις είδαν τη φωτογραφία,... αποθέωσαν ουχί την Παπαρίζου, αλλά τον... Άη photoshop! Ιδού η επίμαχη φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας.