Η Μελίνα από το "Μπρούσκο" στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

07.11.2014
Η γλυκιά πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο», Ελένη Βαϊτσου, αναγκάστηκε να προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν διαπίστωσε πως εν αγνοία της υπάρχουν στο διαδίκτυο πολλά ψεύτικα προφίλ με το όνομά της.

Το κερασάκι στην τούρτα στάθηκε το γεγονός πως κάποιος.. επιτήδειος προσπάθησε μέσω ενός ψεύτικου προφίλ της να κλείσει ραντεβού σε μια κοπέλα για να της δώσει αυτόγραφο της.
Μάλιστα προς αποφυγίν περαιτέρω παρεξηγήσεων ανήρτησε στο επίσημο προφίλ της στο facebook τα εξής:


"Καλησπέρα σε όλους! Κανένα προφίλ ή σελίδα με το όνομά μου ή με το όνομα του ρόλου της σειράς δεν είναι δικό μου ούτε λειτουργεί με την άδειά μου πέραν αυτού. Δεν έχω καμία ευθύνη ή ανάμειξη σε ο,τιδήποτε γράφεται στις υπόλοιπες.
Σας παρακαλώ να μην στέλνετε προσωπικές πληροφορίες τηλέφωνα ή διευθύνσεις. (Πρόσφατα έμαθα πως κάποιος πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού με κορίτσι για να της δώσει αυτόγραφο υποτίθεται από εμένα.) Δεν συνεργάζομαι με κανέναν και ούτε δέχομαι αιτήματα φιλίας στο προσωπικό μου προφίλ. Παρακαλώ να μπλοκάρετε και να κάνετε αναφορά αν ακολουθείτε κάποια άλλη σελίδα ή προφίλ εκτός από αυτό.
Σας ευχαριστώ πολύ”.