Βαθιά θλίψη για Διονύση Σχοινά! Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του

06.11.2014
Αναστατωθήκαμε με την είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του Διονύση Σχοινά. Ο Τόλης «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγες ώρες, βυθίζοντας στο πένθος τον μικρότερο αδελφό του, την οικογένειά του και τους φίλους του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 49χρονος μουσικός Τόλης Σχοινάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας, αλλά οι γιατροί που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

O Τόλης Σχοινάς ήταν μουσικός και συνεργαζόταν με τον αδερφό του. Για τον Διονύση δεν ήταν μόνο ο μεγαλύτερος αδελφός του και συνεργάτης, αλλά ο «φύλακας άγγελός» του που τον στήριζε σε κάθε του βήμα. Στις live εμφανίσεις του ήταν υπεύθυνος σχεδόν για τα πάντα. Από την κίνηση στο καμαρίνι του μέχρι την εμφάνισή του στην πίστα, ήταν εκείνος που θα έλεγχε τα φώτα, τον ήχο και γενικά όλα όσα έπρεπε πριν ο τραγουδιστής έβγαινε στη σκηνή.

Τα δύο αδέλφια ήταν πολύ δεμένα και μπορεί να το καταλάβει κανείς, ρίχοντας μια ματιά στους προσωπικούς λογαριασμούς του Διονύση στα social media, όπου παντού υπάρχουν φωτογραφίες με τον αδελφό του. Οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, σαν να είναι δίδυμοι και αυτό ήταν και το μόνιμο αστείο που τους έκαναν όλοι.

Όπως διαβάζουμε ο Τόλης Σχοινάς άφησε την τελευταία του πνοή στις 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Νοέμβριου στο σπίτι του, από ανακοπή καρδιάς.
Ο Διονύσης Σχοινάς είναι συντετριμμένος από την απώλεια του αγαπημένου του αδελφού και δεν σε θέση να μιλήσει δημόσια. Όπως όλα δείχνουν πιθανόν να αναβληθούν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του…