Ο 26χρονος φοιτητής που έκλεψε την καρδιά της Ασλανίδου [photos]

05.11.2014
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά... και στη συγκεκριμένη περίπτωση χτύπησε την πόρτα της γνωστής ερμηνεύτριας Μελίνας Ασλανίδου. Οι φωτογραφίες του συντρόφου της δημιούργησαν πολλά σχόλια με βασικό άξονα τη μεγάλη διαφορά ηλικίας!

Αχ κινδυνεύω, αχ κινδυνεύω,
Δε με μαζεύω, δε με μαζεύω
Σκορπάω μπροστά σου κι όλη γίνομαι δικιά σου
Φωτιές ανάβω, φωτιές ανάβω
Και σου χορεύω, και σου χορεύω
Καίγεται η νύχτα και για σένα με ξοδεύω

«Αχ κινδυνεύω» τραγουδάει η Μελίνα Ασλανίδου και εδώ και κάποιους μήνες πιθανότατα το αφιερώνει αποκλειστικά στο νέο της σύντροφο...

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της γνωστής τραγουδίστριας και coach του «The Voice» και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!», πρόκειται για τον γοητευτικό 26χρονο φοιτητή Μιχάλη Καμπουράκη, που κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το ζευγάρι έχει δεσμό τους τελευταίους 10 μήνες, και αυτός είναι μάλλον ο λόγος που η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην όμορφη Κρήτη. Πρόσφατα, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό,οι δυο τους ταξίδεψαν στο Λονδίνο για λίγες ημέρες, ενώ η Μελίνα βρέθηκε και στη Θεσσαλονίκη.

Η Σιμέλα Ασλανίδου, που έγινε γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Μελίνα, γεννήθηκε το 1974, από γονείς μετανάστες και μεγάλωσε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Είναι 40 ετών, αλλά βλέποντάς την στο «The Voice» πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν της φαίνεται!