Ντεπαρντιέ: "Πουλούσα σεξ σε άντρες & άνοιγα τάφους"

06.10.2014
Απίστευτες λεπτομέρειες για το παρελθόν αποκαλύπτει ο διάσημος γάλλος ηθοποιός.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ (Gerard Depardieu) συγκλόνισε τον κόσμο αποκαλύπτοντας ότι πίνει καθημερινά 14 μπουκάλια αλκοόλ και τώρα επανέρχεται με νέο... ζουμί.

Ο 65χρονος που πρόσφατα αρνήθηκε τη γαλλική υπηκοότητα λόγω φορολογίας και πολιτογραφήθηκε ως Ρώσος, εκδίδει μια άκρως ειλικρινή αυτοβιογραφία, με τίτλο "Έτσι συνέβη" ("Ca c'est fait comme ca") όπου μεταξύ άλλων μιλά για την απρόσμενη φιλία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν (Vladimir Putin) και τον θάνατο του γιου του, Γκιγιόμ (Guillaume), το 2008.

Κάνοντας, λοιπόν ένα ταξίδι στο παρελθόν του, ο Ντεπαρντιέ αποκαλύπτει ότι η οικογένειά του ήταν τόσο φτωχή που αρκετές φορές ήταν εκείνος που βοήθησε τη μητέρα του να ξεγεννήσει τα αδέλφια του καθώς δεν είχαν χρήματα για νοσοκομεία.

'Ασε που και εκείνος από θαύμα ζει αφού η μαμά του του εκμυστηρεύτηκε κάποια στιγμή ότι όταν ήταν έγκυος σε εκείνον τρυπούσε με βελόνες την κοιλιά της για να αποβάλει.

Βγήκε στους δρόμους όταν ήταν 10 ετών, αλλά έμοιαζε εύκολα για 15. "Ήξερα από πολύ μικρός ότι αρέσω στους ομοφιλόφυλους. Και όταν εκείνοι με πλησίαζαν ζητώντας σεξ, εγώ τους ζητούσα χρήματα", ομολογεί απροκάλυπτα ο Ζεράρ προσθέτοντας ότι συχνά βοηθούσε φίλους του να ανοίγουν τάφους για να κλέβουν κοσμήματα και παπούτσια από τους νεκρούς.