Παραμιλάει για τον πισινό της Λόπεζ ο -πρώην- Diddy

01.10.2014
Κολλημένος με τον πισινό της πρώην αγαπημένης του ο διάσημος τραγουδιστής τον χαρακτηρίζει "έργο τέχνης".

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι 45 χρονών και όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο... καυτή.

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, όλος ο κόσμος παραμιλά για τα οπίσθιά της τα οποία έχουν την τιμητική τους στην τελευταία της επιτυχία με τον τίτλο "Booty". Κάνε κλικ εδώ και δες την JLo να κάνει σκόνη -στην κυριολεξία- την 24χρονη Ίγκι Αζαλέα (Iggy Azalea) η οποία τον... κουνά φιλότιμα δίπλα της αλλά εις μάτην!

Στο επίμαχο, δυνατό, σημείο της Λόπεζ, λοιπόν εστιάζει και ένας από τους διάσημος πρώην της Τζένιφερ, ο P. Diddy, ο οποίος μιλώντας στο Access Hollywood Live το χαρακτήρισε "έργο τέχνης".

Στη φωτογραφία που ακολουθεί το ζεύγος ποζάρει στο κόκκινο χαλί των Γκράμι του 1999. Η Vercase εμφάνιση της Λόπεζ έγραψε ιστορία.

"Ω, Θεέ μου. Είμαι τόσο τυχερός που έχω αυτή την υπέροχη γυναίκα στην ιστορία μου. Είναι μια από τις πιο σπουδαίες που έχω γνωρίσει ποτέ μου", καμάρωσε ο Diddy, ενώ όταν η κουβέντα γύρισε στον πωπό της, ήταν λαλίστατος. "Είναι υπέροχος. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης. Είναι κάτι που θα γράψει ιστορία. Πραγματικά", παραμίλησε ο τραγουδιστής, και αμέσως μετά το "μάζεψε" μιλώντας και τα άλλα χαρίσματα της πρώην αγαπημενης του.

"Αλλά επίσης υπάρχει το ταλέντο της, η δύναμή της, η θέλησή της, δεν σταματά σε τίποτα", ολοκήρωσε ο Diddy τονίζοντας ότι οι δυο τους είναι ακόμη πολύ καλοίο φίλοι... Μάλιστα.