Έγκυος η Μπιγιονσέ. Το μαρτύρησε ο Τζέι Ζι!

15.09.2014
Το δεύτερο παιδάκι της, λέγεται ότ περιμένει η διάσημη τραγουδίστρια και να που το λέει και ο ίδιος ο σύζυγος. Τραγουδιστά!!!

Οι φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ (Beyonce) δεν είναι καινούριες. Ούτε, φυσικά και εκείνες που τη θέλουν να χωρίζει από τον Τζέι Ζι (Jay Z).

Τώρα, όμως, τα πράγματα πήραν μια άλλη, πιο "συγκεκριμένη" τροπή καθώς στο πλαίσιο της συναυλίας τους στο Παρίσι, ο Τζέι Ζι, άλλαξε τους στίχους τραγουδιού του και στην ουσία μαρτύρησε ότι η αγαπημένη του είναι ξανά έγκυος.

Σύμφωνα με το RadarOnline αλλά και με άπειρους θαυμαστές του ζεύγους που μόλις αντιλήφθηκαν τι άκουσαν γέμισαν με μηνύματα τα σόσιαλ μίντια, ο 44χρονος ράπερ τραγούδησε "Έίναι έγκυος με ακόμη ένα" (She's pregnant with another one) στο τραγούδι του "Beach Is Better" όπου, όμως κανονικά, τέτοιος στίχος δεν υπάρχει.

Ο Τζέι Ζι και η 33χρονη αγαπημένη του συνεχίζουν την παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο "On The Run" και έχουν μαζί την τρίχρονη Μπλου Άιβι τους.

Αναμένονται εξελίξεις... Πάντως, σύμφωνα με το περιοδικό "ΟΚ!" ο Τζέι Ζι είναι ήδη υπερπροστατευτικός με τη γυναικούλα του, όπως ακριβώς ήταν και στην πρώτη της εγκυμοσύνη.