Μπες στην ντουλάπα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

10.09.2014
Η διάσημη ηθοποιός πουλά το σπίτι της και με την ευκαιρία μας επιτρέπει μια βολτίτσα ακόμη και σε μέρη που δεν φανταζόμασταν...

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και ο σύζυγός της, Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) έβγαλαν το σπίτι τους στο σφυρί για ακόμη μια φορά, ύστερα από μια αποτυχημένη προσπάθεια του 2012.

Την "τιμή" έχει αναλάβει το μεσητικό γραφείο Douglas Elliman Real Estate και μέσω συγκεκριμένης σελίδας, οι μεν ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη -πολυ χορταστική γεύση- από το "προϊόν", οι δε θαυμαστές μια "τζάμπα ξενάγηση" μέσα στο σπίτι της σταρ. Ακόμη και μέσα στην ντουλάπα της.

Από τις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε όλες κάνοντας κλικ εδώ επιλέγουμε μερικές ακόμη, ενημερώνοντας τους τυχόν ενδιαφερόμενους ότι η τιμή εκκίνησης για την πώληση είναι 22 εκατομμύρια δολλάρια.

Στο εντυπωσιακό 5 ορόφων και 2.330 τ.μ. οικοδόμημα που χτίστηκε το 1846 όλοι έχουν τον δικό τους όροφο. Μόνο οι δίδυμες Μαριόν και Ταμπιθά μοιράζονται έναν. Ιδού και η κρεβατοκάμαρά τους.

Επτά τζάκια έχει συνολικά το σπίτι, όπου συνδυάζεται με εντυπωσιακό τρόπο το νέο με το παλιό. Στη συνέχεια η άποψη της κεντρικής τραπεζαρίες του σπιτιού.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχωρίζει αυτή του μπάνιου του ζεύγους ενώ στο τέλος θα δείτε και άποψη του πέμπτου και τελευταίου ορόφου, που "ανήκει" σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Εκεί χαλαρώνουν, παίζουν και τρώνε καθημερινά...