Χατζηγιάννης: Η πολυσυζητημένη Φεράρι & η εμπλοκή της Ζέτας

04.09.2014
Φωτιές "άναψε" προ ολίγων ημερών στον Μιχάλη Χατζηγιάννη η κόκκινη Φεράρι και βρέθηκε ο τραγουδιστής (μαζί και ο λογιστής του) μπλεγμένοι σε δικαστικές περιπέτειες.

Όπως όλοι θυμούνται, ο Χατζηγιάννης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και η υπόθεση για τις "κλεμμένες" πινακίδες του αυτοκινήτου έχει πάρει τη δικαστική οδό, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρανόηση. Κι έρχεται τώρα το Ciao και υποστηρίζει ότι το πολυτελές αυτοκίνητο προοριζόταν για τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό, ο Χατζηγιάννης ήθελε να κάνει τη Φεράρι δώρο στην αγαπημένη του (γαλαντόμος ο καλλιτέχνης), αλλά εκείνη δεν τη δέχτηκε(!), διότι σου λέει η Ζέτα, σε περίοδο κρίσης, δεν πρέπει να προκαλούμε με τέτοια δώρα. Σωστή, η Ζέτα.

Μάλιστα, υποστηρίζει το δημοσίευμα, εκείνη ήταν που τον προέτρεψε να παραδώσει τις πινακίδες. Και τη συνέχεια την ξέρουμε.

Βέβαια, όταν ξέσπασε το σκάναδλο, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η εταιρεία που είχε πωλήσει το πολυτελές αυτοκίνητο στον τραγουδιστή, το πήρε πίσω επειδή εκείνος δεν ήταν εντάξει απέναντι στις οικονομικές υποχρεώσεις. Κι επίσης, το αυτοκίνητο το είχε αγοράσει το 2008, που όλοι ξέρουμε ότι τότε δεν ήταν ζευγάρι με τη Μακρυπούλια.

Οπότε, ανάμεσα στις δύο εκδοχές, εσύ διάλεξε τη μία. Η άλλη είναι... ζονγκ!